De Rijp, 30 januari 2014. De Rijp is al druk bezig met het aanstaande bezoek van de koninklijke familie. In ieder geval koning Willem-Alexander en koningin Máxima komen op 26 april de gemeente vereren met een bezoek. Naar verluid zal er een aanhang van ongeveer tien personen meereizen. En daarmee heeft De Rijp samen met Amstelveen de primeur van de eerste Koningsdag, én dat de verjaardag van het Koninklijk hoofd niet meer op 30 april gevierd wordt, de verjaardag van voormalig Koningin Juliana. En daarbij komt nog het extra tintje dat het feest een dag voor verjaardag van de Koning valt, want hij respecteert de zondag als rustdag.

De spanning liep vorig week al een beetje op in De Rijp, want er werd in het dorp een Koninklijke bus gespot. Vermoedelijk was de Rijksvoorlichtingsdienst op bezoek om het programma van de festiviteiten door te nemen. Aangenomen kan worden dat de looproute die dag alvast bekeken werd. Maar alle betrokkenen hebben de mond stijf dicht tot eind maart. begin april. Burgemeester Ria Oosterop gaf, tijdens een druk bezochte bewonersbijeenkomst, tegenover het NHD wel de inkopper dat men het bedrijventerrein links zal laten liggen en er vooral aandacht besteed zal worden aan een deel van de 120 rijksmonumenten die De Rijp rijk is. Er wordt weer een nieuwe informatiebijeenkomst georganiseerd zodra de 'koninklijke route' bekend is.

Pin It
Bekeken: 1114x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/