Heerhugowaard, 30 januari 2014. Woensdagavond hield de politie een 26-jarige man uit Heerhugowaard aan op verdenking van poging tot inbraak. Ongeveer 21.20 uur kreeg de politie melding dat een man had geprobeerd in te breken in een huis aan de Oberonlaan in Heerhugowaard. Een getuige had gezien dat een man was weggerend. Toen er bij het huis gekeken werd, bleek dat een ruit in de voordeur was vernield met een steen. 

Op basis van het door de getuige opgegeven signalement trof de politie de verdachte even verderop. De man werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Binnenshuis was gekeken naar sporen van inbraak, maar de verdachte bleek niet binnen geweest te zijn.

Pin It
Bekeken: 862x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/