Alkmaar, 30 januari 2014. Op 10 januari 2014 is HUISS verkoopstyling te Alkmaar van start gegaan. De oprichtster is Nikki Fischer. Ze is jong, creatief, verfrissend en gedreven. De net 21-jarige Nikki is afgestudeerd aan het Mediacollege te Amsterdam, waar ze de opleiding Vormgeven, Ruimtelijke presentatie en Communicatie heeft gevolgd. De droom van de kersverse onderneemster is altijd geweest om voor zichzelf te beginnen. Na een cursus verkoopstyling en woningfotografie en met een duwtje in haar rug van haar ouders, is zij nu vol energie bezig met HUISS. Ze stond zelfs op haar verjaardag in de ijskou te flyeren en met succes.

HUISS verzorgt restyling van te koop staande woningen. Met wat kleine aanpassingen aan het interieur en haar creatieve inzicht zorgt Nikki er voor dat de woning er gelikt uitziet. HUISS is aangesloten bij het Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten van House of KIKI. Voor meer informatie, ga naar de website van HUISS of de Facebookpagina.

Nikki met haar vader op haar verjaardag (bron: HUISS Facebook)

 

Pin It
Bekeken: 2392x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/