Alkmaar, 29 januari 2014. Slimmere Zorg is de pilot die inwoners en organisaties van Alkmaar aanmoedigt om innovatieve voorzieningen te ontwikkelen. Hierin zit een competitief element verwerkt. Dit met het oog op de nieuwe Wmo-wetgeving die in 2015 zal ingaan. Finalisten maken kans op een financiële ondersteuning vanuit de gemeente. Voor de eerste ronde zijn maar liefst 37 ideeën ingestuurd op de bijbehorende website. Alle concepten worden 7 februari beoordeeld door een jury met wethouder Anjo van de Ven als voorzitter: "Ik ga vooral letten op echte vernieuwing en creativiteit in nieuwe samenwerkingsverbanden. Daarnaast moet er een financieel draagvlak zijn waarbij de lasten goed verdeeld zijn over de verschillende partijen."

Finalisten krijgen voor 14 februari bericht. Daarmee worden zij uitgenodigd hun idee verder uit te werken tot een plan dat zij tijdens een bijeenkomst in maart mogen presenteren. De jury kiest uit deze presentaties de uiteindelijke winnaar(s). De exacte datum wordt binnenkort bekend gemaakt. Naast de wethouder bestaat de jury uit Marja Flameling (inkoper integrale zorg VGZ), Anita Löwenhardt (voorzitter WMO-cliëntenraad Graft de Rijp en de Schermer), Jessica Riekwel (ervaringsdeskundige) en Pierre Sponselee (voorzitter SVNK).

Slimmere Zorg gaat in 2014 gewoon door dus wie nog ideeën heeft kan deze voor een tweede ronden inzenden. Ook voor het doorontwikkelen en verfijnen van eerdere initiatieven is nog volop gelegenheid. Voor de zomer zal de jury nogmaals een selectie maken onder de ingestuurde ideeën.

Pin It
Bekeken: 1097x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/