Regio, 29 januari 2014. Twee mannen van 24 en 20 jaar uit Heerhugowaard en Medemblik zijn dinsdagochtend tegen 12.00 uur aangehouden op Achter de Vest in Hoorn. De mannen worden verdacht van betrokkenheid bij een woningoverval op de Goudsmidsgilde in Medemblik. 

Maandagavond werd er rond 21.00 uur aangeklopt bij 20-jarige inwoner van Medemblik. Een vriend van hem deed open. Er kwamen twee mannen binnen die de bewoner bedreigden en sloegen. Ze pakten tassen, stopten hier spullen in en gingen daarna weg. De bewoner raakte verder niet gewond. De politie deed onderzoek en kon de twee verdachten dinsdagochtend aanhouden Achter de vest met de spullen die zij bij de overval hadden buitgemaakt. De twee zijn in verzekering gesteld en worden vrijdag voorgeleid bij rechter-commissaris.

Pin It
Bekeken: 903x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/