Alkmaar, 29 januari 2014. Na onderzoek heeft het bestuur van het Werkvoorzieningschap Noord Kennemerland (WNK) besloten om de algemeen directeur tot nader order te schorsen. Aanleiding zijn een analyse en het onderzoek van een transitiemanager in opdracht van het bestuur. Per 1 januari 2015 worden het takenpakket en verantwoordelijkheden fors uitgebreid vanwege landelijke wetgeving. Het is de grootste klus in de geschiedenis van het WNK. De algemeen directeur heeft echter onvoldoende richting gegeven aan de toekomst van de organisatie.

Vanwege de nieuwe wetgeving was een transitiemanager aangetrokken om voor de herinrichting van het WNK een transitieplan te maken, zodat kwetsbare mensen in de regio op de arbeidsmarkt actief kunnen zijn én blijven. Ook in de toekomst. De heer W. van Eijk, werkzaam als operationeel directeur WNK, is als waarnemend algemeen directeur aangesteld om de juiste koers te varen, tot er een opvolger gevonden is.

Tijdens de reorganisatie onder financiële druk staat het waarborgen van de continuïteit van de bedrijfsvoering op de eerste plaats. Medewerkers en partijen die met het WNK samenwerken hebben vertrouwen in deze tijdelijke oplossing. Gedurende de periode van schorsing laat het bestuur een nader onafhankelijk onderzoek door een extern bureau uitvoeren.

Pin It
Bekeken: 1947x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/