Alkmaar, 29 januari 2014. Vanwege de winterkoude heeft dnoDoen in opdracht van de gemeente Alkmaar haar openingstijden voor de nachtopvang verlengd. In deze periode is dnoDoen geopend van 19.00 uur 's avonds tot 9.00 uur 's morgens en er wordt een warme maaltijd verstrekt. De verruimde openingstijden blijven van kracht gedurende de hele periode van winterkoude. De regeling gaat in op woensdag 29 januari. Politie, GGD Meldpunt Vangnet & Advies en Brijder Verslavingszorg zijn geïnformeerd. Zij kunnen cliënten die een zwervend bestaan leiden verwijzen naar de nachtopvang.

"Alkmaar laat haar dak- en thuislozen niet in de kou staan", aldus wethouder De Baat, "Vanzelfsprekend bieden wij tijdens de periode van winterkoude aan deze groep mensen, de extra kwetsbaren in de Alkmaarse samenleving, op een zorgvuldige manier onderdak."

De opvang van dnoDoen is gevestigd aan de Jan de Heemstraat 7.
Pin It
Bekeken: 1181x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/