Alkmaar, 23 januari 2014. Woensdagavond namen de dames van Alvoco het op tegen Croonenburg 2 uit Castricum. De Alkmaarders moesten het doen zonder de geblesseerde El Ouahhabi en het hadden geen beschikking over wisselspeelsters. Alvoco, dat onderaan staat, heeft een aanzienlijke achterstand op de nummer 11, maar kon desondanks goed meekomen in de eerste set. De goede tegenstand van Alvoco kon echt niet voorkomen dat de eerste set naar de ploeg uit Castricum ging met 16-25. In het tweede bedrijf richtte de thuisclub zich op en begon het middenmoter Croonenburg flink lastig te maken. De bezoeksters begonnen slordiger te spelen en dat was een uitgelezen kans voor Alvoco op de puntjes op de i te zetten (13-10). Met een paar midden ballen van Boogaarts komt de Alkmaarse club op 24-22 en het is uiteindelijk Thesingh die de set mag afmaken: 25 – 22.

In het derde bedrijf zijn de teams aan elkaar gewaagd. De Alkmaarders bouwen een lichte voorsprong op (7-5), maar Croonenburg was aanvallend scherper en liep uit naar 9-15. De Castricummers zijn daarna daadkrachtiger en weten alsnog de set te winnen met 22 – 25. In het vierde bedrijf zien we hetzelfde beeld. Alvoco komt wederom op achterstand en recht daarna weer de rug. Een spannend slot zorgde ervoor dat Croonenburg ook met de vierde set aan de haal ging: 23-25.

Foto: Bob Dijksen

 

Pin It
Bekeken: 941x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/