Heerhugowaard, 21 januari 2014. De politie heeft van het weekend tijdens verschillende alcoholcontroles in Heerhugowaard negen drankrijders van de weg gehaald. Zaterdagavond reden op de Oosttangent twee bestuurders onder invloed. Op de Westerweg werden zondag na middernacht vier drankrijders aangehouden. Een van hen ging nadat hij was aangehouden toch weer rijden ondanks een rijverbod. Agenten zagen de man rijden en namen hem mee naar het politiebureau. Op de Westerweg en de Oosttangent werd in totaal 585 bestuurders een blaastest afgenomen.

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd op de Middenweg ook gecontroleerd. Van de 25 gecontroleerde bestuurders hadden er drie te diep in het glaasje gekeken. Twee automobilisten en een bromfietser kregen een proces-verbaal.

Pin It
Bekeken: 918x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/