Alkmaar, 20 januari 2014. In samenwerking met Topsport Alkmaar gaat sportwinkel Telstar een kortingspas aan talenten aanbieden, waarmee zij producten uit het hele assortiment tegen korting kunnen kopen. Telstar verbindt zich hiermee aan de talentontwikkelingsprogramma's die Topsport Alkmaar heeft. Door het partnerschap krijgen de Alkmaarse talenten extra steun om hun ambities waar te maken en Topsport Alkmaar is dan ook trots op de overeenkomst. De pas wordt binnenkort verspreid onder alle topsporters en talenten die aangesloten zijn bij Topsport Alkmaar, een van de drie loketten in de provincie van het Olympisch Netwerk Noord-Holland.

Het idee bestaat wellicht dat sporters met een officiële Olympische status het allemaal wel goed hebben. Dat is voor een aantal wel zo, maar vaak moet er gewoon (parttime) gewerkt worden om rond te komen en een sponsor vinden is, zeker in deze tijd, lastig. Voor de sporters die wel het niveau hebben maar niet de grote media-aandacht, is de kortingpas van Telstar een zeer welkome aanvulling.

 

Pin It
Bekeken: 1012x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/