Alkmaar, 18 januari 2014. Het centrumgebied van Alkmaar omvat drie deelgebieden: de historische binnenstad, het stationsgebied en Overstad. De gemeente streeft naar een mooie en functionele Kanaalzone die meer samenhang tussen de deelgebieden oplevert en heeft hier een visie over opgesteld. Deze beschrijft het streefbeeld voor de 'integrale revitalisering' van de gebieden aan beide kanten van het kanaal en de verbindingen daartussen.

De Kanaalvisie is een streefbeeld waar gefaseerd en stapsgewijs naar toe gegroeid kan worden. Het is een 'stip aan de horizon', waarbij ondernemers en organisaties in de zone betrokken worden. Nu de gemeenteraad in november 2013 besloten heeft om weer tweerichtingsverkeer op de Kanaalkade mogelijk te maken, kan de besluitvorming over de Kanaalvisie weer worden voortgezet. De visie daarnaast op een aantal onderdelen bijgewerkt.

20140114 kanaalvisie

Pin It
Bekeken: 1293x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/