Alkmaar, 10 januari 2014. De Onafhankelijke Partij Alkmaar heeft via Facebook vragen over vuurwerk voorgelegd aan inwoners van de gemeente. De laatste tijd is vuurwerk weer veel in het nieuws geweest en daarom stelt OPA vier korte vragen om inzicht te krijgen in hoe Alkmaarders hier tegenover staan. Deze gaan onder andere al of niet ondervinden van overlast en over regelgeving. De resultaten zullen op de Facebookpagina van OPA bekend gemaakt worden. De peiling is -hier- te vinden. 

In Bergen wordt er ook over vuurwerkoverlast en regelgeving gesproken. Burgemeester Hetty Hafkamp wil, naar aanleiding van flinke overlast in Egmond aan Zee en in Bergen, recreatieparken en campings vuurwerkvrij maken tijdens oudejaarsnacht. Zij zal daar binnenkort voor om de tafel gaan zitten met de uitbaters. Volgens Hafkamp zijn vuurwerkrvrije campings elders in het land een commercieel succes.

Pin It
Bekeken: 1007x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/