Egmond, 9 januari 2014. Het Reumafonds is partner van de PWN Egmond Wandel Marathon. Van elke inschrijving gaat 20 cent naar de bestrijding van reuma. Anita Witzier, ambassadrice van het Reumafonds, zal dan ook aanwezig zijn bij de 11e editie, die op 25 en 26 januari wordt gehouden. De routes van door het Noordhollands Duinreservaat zijn uniek en worden speciaal opengesteld voor de wandelaars. Deelnemers aan de lange Zuidroute komen Anita tussen 11.00 en 12.00 uur tegen bij de stempelpost in Castricum aan Zee. Daarna is ze tot 14.00 uur in de stand van het Reumafonds op de Wandel Expo, het begin- en eindpunt van de wandelmarathon in Egmond aan Zee.

Peter Hollenberg (52) uit Egmond-Binnen is één van de deelnemers van de PWN Egmond Wandel Marathon. 'Ik doe mee omdat ik als reumapatiënt wil laten zien dat ik nog veel kan én dat er nog veel kan als je reuma hebt', vertelt hij. Peter wil met zijn sportieve prestatie €500 ophalen voor het Reumafonds. 'Dankzij de juiste medicatie kan ik meedoen aan 'de Egmond'. Het Reumafonds steunt onderzoek naar de beste behandelingen voor reuma. Daar zet ik me graag voor in.' Het Reumafonds krijgt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van donaties en giften.

De marathon kent verschillende afstanden en routes. Er is een noordelijke en een zuidelijke route, die op beide dagen kunnen worden gewandeld. Deelnemers kunnen kiezen voor 10,5 of 21,1 kilometer. Voor nordic walkers is er een eigen startgroep. Meer over de Wandel Marathon op de eigen website.

Pin It
Bekeken: 1000x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/