Alkmaar, 9 januari 2014. Na de introductie van Aqua Zumba in zwembad De Hout in oktober 2013, is deze nieuwe vorm van Aqua Fitness erg in populariteit toegenomen. Daarom wordt er vanaf zaterdag 25 januari een nieuw lesuur Aqua Zumba geïntroduceerd, dit keer in zwembad de Hoornse Vaart. Wekelijks kan van 11.00-11.45 uur worden meegedaan aan de 8-weekse lessenreeks.

"Het was voor ons een experiment, maar er is erg veel belangstelling voor deze manier van bewegen op muziek in het water", aldus de teamleider. Wie nieuwsgierig is, kan zaterdag 18 januari van 11.00 tot 11.45 uur meedoen aan een gratis proefles de Hoornse Vaart, of een kijkje nemen. Aanmelden voor de proefles op 18 januari of voor de 8-weekse lessenreeks kan via de website van instructeur Jeroen van Pul.

Pin It
Bekeken: 1192x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/