Alkmaar, 9 januari 2014. Eind vorig jaar vond de eerste ronde van de winkelwedstrijd 'De Gezelligste Winkel van Nederland' plaats. Cupcake & Co. is de gelukkige die de wedstrijd op gemeentelijk niveau won en sleepte daarmee een nominatie in de wacht voor de gecombineerde provinciale en nationale ronde. Klanten gaven de winkel zowel de meeste stemmen als het hoogste cijfer. In de regio kwam nog een winnaar uit de bus; Troefmarkt de Reus in Schermer vertegenwoordigt Grootschermer. De finale 'Gezelligste Winkel van het Jaar' vindt plaats op 10 februari in Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn.

Vorig jaar werd de winkelwedstrijd 'De Gezelligste Winkel van Nederland' voor het eerst gehouden. Deze tweede editie vindt plaats van 28 oktober 2013 tot en met 31 januari 2014. Het doel is om het onderscheidend vermogen te versterken en waarde toe te voegen aan de deelnemers. Klanten kunnen stemmen op hun favoriete winkel, maar beoordeling van sfeer, klantvriendelijkheid, prijs/kwaliteitverhouding en assortiment maakte het mogelijk dat er nog een winkel per gemeente won. In Alkmaar was Cupcake & Co. winnaar zowel qua stemmen als gemiddeld cijfer (van minimaal vijftig beoordelaars).

De finaleronde is inmiddels gestart en loopt tot en met 31 januari. De stemmen die in de eerste ronde zijn behaald, worden meegenomen naar de finale. Iedereen mag weer een stem uitbrengen op de overgebleven winkels. Nu tellen zowel het aantal stemmen als de gemiddelde score voor 50% mee in de einduitslag. Stemmen en beoordelen kan -hier-. Met stemmen zijn leuke prijzen te winnen. De verkiezing is ook te vinden op Facebook.

Bekeken: 1193x