Alkmaar, 6 januari 2014. Woensdag 15 januari is er in de bibliotheek van Alkmaar een Tablet Kinder Café. Deze bijeenkomst gaat over het gebruik van tablets en apps door jonge kinderen en begint om 16.00 uur. De bijeenkomst is bedoeld voor kinderen tot 6 jaar én hun ouders en gaat in op tablets en apps kunnen betekenen voor de taalontwikkeling van kinderen. Uitgelegd wordt bijvoorbeeld hoe peuters en kleuters om kunnen gaan met een tablet en welke apps daarbij goed te gebruiken zijn. Natuurlijk kunnen de peuters, kleuters en ouders op onderzoek uitgaan op de aanwezige iPads, en kunnen zij hun vragen stellen aan de specialisten. Drinken met wat lekkers staan klaar. 

Het Tablet Kinder Café vindt plaats op woensdag 15 januari om 16.00 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Alkmaar Centrum, Gasthuisstraat 2. De toegang is gratis, maar men moet zich wel even aanmelden bij de klantenservice.

Pin It
Bekeken: 1445x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/