Heiloo, 30 december 2013. Zondag 12 januari om 16.00 uur speelt saxofonist/tekstschrijver en oud-Heilooër Victor Posch zijn solovoorstelling Van De Straat in Cultureel Café De Strandwal op het terrein van de Willibrordusstichting in Heiloo. Het is een voorstelling over zijn jeugd in Heiloo, de reigers in het Heilooërbos, de schat van Nijenburgh, het leven als straatmuzikant, Nescio, Sonny Rollins en de liefde. Met eigen muziek, teksten en gedichten. En kunst van striptekenaar Robin Klever, schilderes Margje Kuyper en Katja Hoogeboom, Jeff Kemp (grafisch ontwerp) en Jessica Heetebrij (object).

Steeds meer laat Posch zich in zijn composities, verhalen en gedichten inspireren door de liefde voor de natuur en de kunst, maar bovenal voor de mensen in zijn nabijheid en de mensen, die zijn pad kruisen. Op straat, in het café of op andere plekken. Dit alles is de grondslag van deze intieme voorstelling, waarbij de muziek, de teksten en de gedichten één geheel vormen met de kunst van diverse Noord-Hollandse kunstenaars. Posch wordt muzikaal begeleid door Marco Hoogland (toetsen/accordeon).

Victor Posch is een bekende verschijning op de Nederlandse podia. Hij speelt en speelde in theaters, kroegen en grote zalen als solist en/of begeleider o.a. in theatervoorstellingen, met jazz- en bluesbands en andere gezelschappen. In 2009 maakte hij zijn eerste cd Dichtwerk Met Open Ogen met bijbehorende gedichten. Deze cd werd verkozen als cd van de week in het radioprogramma Shouting Boots. Verder componeerde Posch de muziek voor de buitenvoorstelling Een Paard (onderdeel van de Karavaan), schreef een lied voor Amnesty International, speelde in de muziektheatervoorstelling Dode Vaders, Lieve Zonen, geeft saxofoonworkshops voor Absolute Beginners en jazzimprovisatieworkshops en speelt met zijn eigen band Vic's Swing. In 2010 won hij de Rabo Cultuurprijs Muziek.

De Willibrordusstichting is gelegen aan de Kennemerstraatweg in Heiloo. Zaal open: 15.30 uur. Kaarten van 10 euro te koop aan de deur. Voorverkoop en informatie op de website van Victor Posch.

Pin It
Bekeken: 1243x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/