Heerhugowaard, 22 december 2013.  Heel veel rockklassiekers en muzieklegendes in één show! In 'Legends Never Die' brengen tien topperformers zaterdag 28 december de grootste rockhits uit de jaren 60, 70 en 80 naar Cool Kunst en Cultuur. De ingrediënten zijn simpel en zeer doeltreffend; elf topmuzikanten uit verschillende grote Nederlandse en Duitse bands bundelen hun krachten en brengen een ode aan de classic rock met een weergaloze show. Met een indrukwekkende lichtshow en wall of sound wanen bezoekers zich het ene moment bij een live concert van Pink Floyd of The Beatles en het andere moment bij The Who of Deep Purple. Niet alleen covers worden gespeeld, maar ook eigen arrangementen en interpretaties zoals Stairway to Heaven op alleen akoestische gitaar met violen en cello en Queen gearrangeerd met strijkersensemble.

Voor deze avond verandert Cool in een heuse rocktempel. Eerst een spetterende show in de theaterzaal en na afloop gewoon verder swingen en zingen op de dansvloer bij de afterparty. Cool: "Tussen kerst en oudjaar even terug in de tijd voor een dosis positieve rockenergie voor jong en oud!"

Pin It
Bekeken: 1265x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/