Alkmaar, 20 december 2013. Donderdagochtend vroeg is er een auto compleet afgebrand op het Vlasgat in Koedijk. Toen politie en brandweer aankwamen was het vuur al dusdanig ver uitgebreid dat de auto al als verloren beschouwd moest worden. Er wordt brandstichting vermoed.

Onderweg, vlakbij de brandende auto, troffen de agenten een aparte situatie. Er stond een BMW met de kont in een greppel vast, haaks op de rijrichting. Toen duidelijk werd wie de bestuurder van het bijbehorende tweetal was, kwam naar voren dat hij verkeerd was gereden en had geprobeerd te keren. Aangezien de automobilist weigerde een blaastest te doen, werd hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Zo kon ook meteen uitgezocht worden of het tweetal eventueel iets te maken heeft met de autobrand. Hierover heeft de politie nog niets bekend gemaakt.

Pin It
Bekeken: 1491x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/