Heiloo, 20 december 2013. Donderdagmiddag raakte een 46-jarige man uit Limmen gewond bij een aanrijding op de Kennemerstraatweg in Heiloo. De man reed rond 13.00 uur op zijn snorfiets over het fietspad vanuit Limmen richting Alkmaar. In dezelfde richting reed een 54-jarige automobiliste uit Alkmaar. Bij de kruising met de Kanaalweg wilde de vrouw rechtsaf slaan en zag daarbij de snorfietser te laat. Er ontstond een aanrijding waarbij de man gewond raakte. Hij werd voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Op de kruising Kennemerstraatweg – Kanaalweg wordt het verkeer geregeld met verkeerslichten. Verkeer op de rijbaan als op het fietspad, zowel voor rechtdoor als rechtsafslaand, hebben tegelijkertijd groen. Afslaand verkeer wordt hiervoor gewaarschuwd door middel van een bord.

Pin It
Bekeken: 888x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/