Alkmaar, 20 december 2013. Donderdagmiddag hield de politie drie verdachten aan in verband met openstaande boetes, bedreiging en het belemmeren van een aanhouding. Rond 15.15 uur zag de politie een auto rijden met daarin een 31-jarige Alkmaarder, waarvan bekend was dat zijn rijbewijs ongeldig verklaard was. Toen de politie de man aan de kant zette, ging hij er lopend vandoor in de richting van het Cornelis Evertsenplein. Toen de politie de man aan wilde houden, kwamen er een aantal personen aangelopen die de man afschermden. Hierbij werden de politiemensen bedreigd.

Nadat voldoende assistentie aangekomen was gekomen, werd een 52-jarige Alkmaarder aangehouden. Het ging hierbij om de man die bedreigingen uitte en de aanhouding van de verdachte probeerde te voorkomen. Terwijl de politie de man aanhield probeerden twee anderen te vluchten. Eén van hen, een 31-jarige Alkmaarder, kon snel worden aangehouden. Degene waar het allemaal om begon werd in een tuin onder een dekzijl aangetroffen.

Bij nader onderzoek bleek dat de 31-jarigen nog boetes open hadden staan voor 1336 en 2894 euro. Alle verdachten zijn in verzekering gesteld.

Pin It
Bekeken: 1351x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/