Alkmaar/Schagen, 17 december 2013. Leerlingen van het ROC Horizon College organiseren zaterdagavond 28 december in Schagen een persoonsveiling voor Serious Request van 3FM. De persoon die geveild wordt, gaat met de bieder op een leuke date. Sponsors hebben de dates beschikbaar gesteld en variëren onder meer van duiken, karten, paintballen, uit eten, bioscoop- of museumbezoek. De opbrengst van de veiling gaat volledig naar de actie Serious Request van 3FM. De veiling vindt plaats bij KDanz en start om 22.00 uur. De entree is gratis en de minimumleeftijd is 16 jaar. De organisatie is nog op zoek naar mensen die zich willen laten veilen.

Drie leerlingen van de locatie Alkmaar van het Horizon College zijn vanaf september in touw met de organisatie. Roxanne de Vries (16), Prisca Schouten (19) en Enoch Diasonama (19) zijn leerlingen van het vavo, het voortgezet algemeen volwassenen onderwijs. Tijdens lessen is op meerdere manieren aandacht gegeven aan diarree bij kinderen, schoon drinkwater en kindersterfte en zo ontstond het idee om een veiling te organiseren. Roxanne stelde vervolgens een zakelijke brief op richting sponsoren, Enoch regelde de artiesten en Prisca nam de locatie voor haar rekening.

Het drietal is op zoek naar mensen die geveild willen worden. In totaal worden hiervoor 65 mensen gezocht. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na de veiling is er een afterparty met onder anderen DJ Rokid en DJ Anovic.

Pin It
Bekeken: 1469x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/