Alkmaar, 16 december. Zaterdag heeft het A-team van trampolinevereniging Triffis haar favorietenrol waargemaakt. Na eerdere overwinningen tijdens de plaatsingswedstrijden en de internationale Golden River Team Cup, werd gisteren het succesvolle jaar afgesloten met het kampioenschap van Nederland. In het A-team van coach Sven Mooij kwamen Roel Teillers, Pascal Wiebering, Niamh Slattery en Bo Bet in actie.

In Oss stonden behalve de strijd om het Nederlands Kampioenschap in de A-klasse ook de bondskampioenschappen in de B, C, D en E klasse op de agenda. Het voor het bondskampioenschap geplaatste B-team van Triffis kwam door ziekte en blessure slechts met drie springers aan de start, en de regel dat geen andere springers mogen worden ingezet dan de vijf springers die aan het begin van het seizoen op de startlijsten staan, speelde hen parten. Ondanks de persoonlijke hoge scores van Lara Schut en Bianca Schuyt-Olie moesten zij, met de hoogste teamscore in de keuze-oefening toch genoegen nemen met een 7e plaats in het eindklassement.

Het A-team van Triffis / Foto: Alice Mooij

20131411-triffis-A1-nederlandskampioen

Pin It
Bekeken: 1236x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/