Alkmaar, 16 december 2013. Maandag werd er in het Zwitserse Nyon geloot voor de knock-out fase van het Europa League toernooi. Tijdens die loting werd duidelijk dat AZ gekoppeld is aan het Tsjechische Slovan Liberec. De Tsjechen staan in de eigen competitie op een zesde plaats en hebben een achterstand van 17 punten op koploper Sparta Praag. De ploeg uit Liberec plaatste zich voor de volgende ronde van het Europese bekertoernooi door in Poule H tweede te worden voor Freiburg en Estoril, maar achter Sevilla.

De Alkmaarders speelden in het seizoen 2006/2007 al eens eerder tegen Slovan Liberec. In de groepsfase van de Europa League werd het 2-2 in het AFAS Stadion. De komende ontmoetingen staan gepland voor februari. AZ gaat 20 februari eerst naar Tsjechië, een week later op 27 februari wordt het tweeluik afgesloten in het AFAS Stadion. De winnaar van deze ontmoetingen neemt het op tegen de winnaar van het treffen tussen Anzhi – Genk.

Pin It
Bekeken: 1010x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/