Alkmaar, 10 december 2013. Maandagmorgen zijn een 45-jarige man en een 44-jarige vrouw uit Alkmaar aangehouden op verdenking van woninginbraak op 14 oktober. Die nacht, rond 03:30 uur, hoorde een 55-jarige inwoonster aan de Walmolen haar brievenbus klapperen. Toen zij het toilet ging zag zij tot haar schrik licht van een zaklamp in huis. Zij ging stilletjes in bed liggen en durfde pas ruim drie uur later uit bed te komen. Ze zag toen dan dat er ingebroken was en onder andere haar handtas en mobiele telefoon verdwenen waren.

De aangifte leidde maandagmorgen tot de aanhouding van het Alkmaarse stel. In hun huis werd nog meer vermoedelijk gestolen waar aangetroffen, zoals horloges en schoenen. Een horloge kon getraceerd worden naar een inbraak bij een 27-jarige inwoonster, gepleegd in dezelfde straat, dezelfde nacht en rond dezelfde tijd. De politie doet nog onderzoek naar de herkomst van de andere spullen.

Pin It
Bekeken: 1291x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/