Alkmaar, 18 maart 2011. Ze staan allebei op de vierde plek, alleen wel aan de uiteinden van de ranglijst. AZ, vierde van boven ging vanavond in eigen huis de strijd aan met Vitesse, vierde van onderen.

Verrassend genoeg was het echter Vitesse dat vlak voor de rust de eerste treffer liet noteren, geheel tegen de verhoudingen in. Na de rust werd de geflatteerde stand door AZ rechtgetrokken.

Het maximale aantal punten werd definitief verovert toen AZ in de 81e minuut de 2-1 liet noteren en er voor de zekerheid nog één over de doellijn werkte: eindstand 3-1.
Pin It
Bekeken: 1677x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/