Alkmaar, 5 december 2013. Zoals de intentie van de gemeente was in het kader van het verzelfstandigen van veel bedrijfstakken, heeft het zich woensdag aangesloten bij de Coöperatie Parkeerservice U.A. De coöperatie is gespecialiseerd in alle aspecten van parkeren. Met het tekenen van het lidmaatschap wordt Alkmaar het 14e lid. Door de bedrijfsvorm hebben de gemeenten allemaal inspraak op de beleidsvoering. Met de overdracht van de taken per 1 januari 2014 worden vijf medewerkers overgeplaatst naar de Coöperatie Parkeerservice. Dit gaat met behoud van arbeidsvoorwaarden, vastgelegd in een sociaal plan.

Wethouder Elly Konijn (D66): "Alkmaar investeert in parkeren. Wij willen het parkeren nóg gebruiksvriendelijker maken. Door samenwerking met Parkeerservice aan te gaan, is het mogelijk om de efficiency te verhogen, inkoopvoordelen te realiseren en kennis te delen met andere leden. De kwaliteit van de dienstverlening voor de burgers, bedrijven en bezoekers van de stad blijft op hetzelfde peil en wordt, waar mogelijk, verder verbeterd."

Pin It
Bekeken: 1235x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/