Alkmaar, december 2013. Dick Advocaat trekt met zijn selectie van 5 tot en met 11 januari naar Spanje. In Estapona overwintert AZ en bereidt zich er voor op de tweede seizoenshelft. In de Zuidspaanse kustplaats spelen de Alkmaarders drie oefenwedstrijden op 7, 9 en 11 januari. De tegenstanders daarvan zijn nog niet bekend.
Niet alleen AZ, ook ADO Den Haag vertoeft deze winter in Estapona. Naast de Alkmaarders en de Hagenezen zetten nog meer Eredivisieclubs hun kamp op in Spaanse zon. Heracles Almelo, FC Groningen en FC Utrecht trainen respectievelijk in Benahavis, Oliva en Benidorm.

Pin It
Bekeken: 1009x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/