Heerhugowaard, 3 december 2013. Acteur Paul Walker kreeg van fans van de Fast and Furious filmreeks een eerbetoon in Heerhugowaard na zijn overlijden op 40-jarige leeftijd. Een paar honderd autoliefhebbers vanuit Heerhugowaard en de wijde omgeving kwamen met hun auto's bij elkaar op de dijk bij het Park van Luna. Ze hielden rond 22:00 uur een minuut stilte en lieten daarna motorgeronk horen dat tot ver in de omgeving te horen was. Hoewel de geste wel gewaardeerd werd, had niet iedereen in de nabijgelegen wijken evenveel waardering voor dat laatste.

Walker reed met vriend en ex-coureur Roger Rodas in hun Porsche, toen het om nog onbekende reden heel erg mis ging. Bij het wrak waren wel slipsporen van donuts en achtjes gevonden, dus het ziet ernaar uit dat de twee aan het dollen waren. Er waren geen drank of drugs in het spel. Op Facebook circuleert een afbeelding van Rodas met als bijschrift "RIP to the driver that died with Paul Walker that no one cares about because he wasn't famous".

Pin It
Bekeken: 1297x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/