Alkmaar, 3 december 2013. Voorzichtig optimisme bij een aantal oud-medewerkers van Provadja en vrijwilligers die zich bij heb aangesloten hebben. Filmhuis Alkmaar is aan het ontluiken uit de as van Provadja. Juist nu wil het bestuur de aandacht hierop vestigen om de het sentiment over de sluiting van Provadja een positief tegengeluid te geven. De liefde voor de bezigheden won blijkbaar toch van de onvrede en onwil om te verhuizen naar de te bouwen bioscoop in Overstad. 

Laat het wel wezen, Filmhuis Alkmaar mag dan wel een aantal oud-gedienden van Provadja in het bestuur hebben, het doel is een nieuwe en frisse uitstraling. Een obstakel was een locatie vinden, maar de gemeente heeft toegezegd dat ze in het pand aan het Verdronkenoord mogen blijven zitten tot de JT in Overstad verrezen is. Het gebouw gaat een tijdje dicht, want er is nog genoeg te doen aan inrichting van zowel het pand als de organisatie. Theater staat voorlopig nog even in de koelkast, want met film kan verdiend worden, maar theater kost eerder geld. De planning is om in maart de eerste films te gaan draaien.

 

Pin It
Bekeken: 1284x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/