Alkmaar, 3 december 2013. De festivalhit van 2012 en 2013 komt naar Victorie. Will And The People scoorde een monsterhit met 'Lion In The Morning Sun' en speelde vervolgens festivals als Pinkpop en Lowlands tweemaal plat. Niemand kan deze Britse band zijn ontgaan. Zondag 15 december komen ze naar Victorie. De bandleden ontmoetten elkaar op Glastonbury 2010 en sindsdien maken ze vrolijke reggae- en ska-pop, geïnspireerd door grote namen als The Police en Bob Marley. In het voorprogramma staat Age Of Glass. Hun muziek is een megamix van invloeden van een ontelbaar aantal muziekstijlen, het best te omschrijven als: Gewoon luisteren! Na de show is er een speciale Nachtstrand-afterparty in het bovencafé en komen de heren van Will And The People hun favoriete plaatjes draaien!!

Het titelloze debuutalbum van Will And The People verscheen in 2012 met daarop de grote, zomerse hit 'Lion In The Morning Sun'. Diezelfde zomer beleefde de Britse band haar doorbraak in Nederland op Pinkpop (waar ze overigens dit jaar weer stonden). Daarnaast maakten ze er ook een groots feest van op festivals als Lowlands en London Calling. Begin dit jaar verscheen de nieuwe plaat 'Friends', met wederom veel vrolijke en dansbare nummers. Een garantie voor een feestje!

Het concert op 15 december begint om 20:30 uur. Meer informatie op de website van Podium Victorie.

Pin It
Bekeken: 1222x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/