Alkmaar, 3 december 2013. Write Now! – de grootste schrijfwedstrijd voor jongeren in het Nederlandse taalgebied – wordt voor veertiende keer keer gehouden. Write Now! maakt nieuwe literaire talenten van morgen zichtbaar en biedt zo jonge schrijvers een podium. Alle jongeren in Nederland, Vlaanderen en Suriname tussen de 15 en 24 jaar met een passie voor schrijven krijgen de mogelijkheid een eigen geschreven tekst van maximaal 2000 woorden in te zenden. Aanmelden voor Write Now! is mogelijk tot maandag 31 maart 2014.

Winnaars van Write Now! worden steeds vaker opgemerkt door landelijke uitgeverijen. Met de titel op zak worden deuren geopend die anders gesloten bleven. De wedstrijd bracht bekende auteurs voort als Ernest van der Kwast, Maartje Wortel en Marjolijn van Heemstra. Andere winnaars van de afgelopen jaren timmeren flink aan de weg met optredens op festivals, publicaties in magazines en aanbiedingen van uitgeverijen op zak.

Write Now! 2014 begint met regionale voorronden in Nederland, Vlaanderen en Suriname. Voorafgaand aan iedere regionale prijsuitreiking wordt een schrijfworkshop georganiseerd, waarbij een bekende schrijver tips geeft om een geschreven tekst nog beter uit de verf te laten komen. Tijdens een programma met muziek, voordracht en film maakt een vakjury bekend welke deelnemer zich plaatst voor de grote finale op zondag 22 juni in Rotterdam.

De hoofdprijs van Write Now! 2014 bestaat uit een MacBook of iPad ter waarde van € 1.500,-, een coachingstraject van literair agent Sebes & Van Gelderen, optredens tijdens Geen Daden Maar Woorden Festival en Wintertuinfestival in Nijmegen. De publieksprijs is in handen van de lezer. De finalist met de meeste stemmen wint een publicatie in Metro Vlaanderen.

Wie deze mogelijkheid met beide handen wil aangrijpen, meldt zich aan via de website van Write Now! Op deze website zullen ook de locaties van de lokale uitreikingen bekend gemaakt worden en zijn ook alle voorwaarden te lezen.

Pin It
Bekeken: 1294x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/