Alkmaar, 3 december 2013. Al jaren stijgen de bezoekersaantallen van sport- en recreatiecomplex Hoornse Vaart gestaag, met als gevolg een soms overvol parkeerterrein. Daarom is het bestaande terrein uitgebreid met een nieuw aangrenzend terrein. Donderdag 28 november werden de 100 extra parkeerplaatsen officieel opengesteld voor bezoekers.

De mogelijkheid om een nieuw parkeerterrein aan te leggen ontstond nadat tennisvereniging L.T.C. de Zeswielen had aangeboden om bij de complete vernieuwing van hun tenniscomplex drie tennisbanen af te stoten. Het vernieuwde tenniscomplex, met zeven nieuwe kunstgrasvelden, is op vrijdag 28 juni 2013 heropend. Enige tijd later, na de zomervakantie, is Schot Infra BV uit Alkmaar begonnen met het aanleggen van het nieuwe parkeerterrein. Het resultaat is dat de drie voormalige tennisbanen nu ruimte bieden aan 100 extra parkeerplekken voor de bezoekers van de Hoornse Vaart.

20131203 parkeerterrein hoornse vaart

Pin It
Bekeken: 1304x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/