Regio, 3 december 2013. Zaterdagmiddag werd er op snelheid gecontroleerd op de Hondsboscheweg in Schoorl. Rond 15:30 uur kwam een 48-jarige man uit Petten voorbij rijden met 151 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan. Hij werd op de Hazeweg aangehouden. Een 29-jarige hardrijder uit Heerhugowaard werd zaterdagavond om 20:55 uur aangehouden. De automobilist reed met 101 km/uur over de Westtangent in zijn woonplaats. Op die weg geldt een snelheidslimiet van 50 km/uur. 

Bij het meten van de snelheid werd gebruik gemaakt van een lasergun. Gezien de excessieve snelheden zal de officier van justitie zal de zaken verder afhandelen. De bestuurders zullen daarnaast door de politie aangemeld worden voor een EMG cursus bij het CBR. Vanwege de snelheidsovertreding van meer dan 100% zou het mogelijk kunnen zijn dat de auto tijdelijk in beslag genomen zal worden.

Pin It
Bekeken: 964x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/