Alkmaar, 02 december 2013. Patrick Kos is opnieuw Nederlands kampioen stayeren geworden. De Alkmaarder pakte het goud in het Sportpaleis en nam zo het rood-wit-blauw over van Matthé Pronk, die de voorbije twee edities had gewonnen. Kos pakte eerder in 2009 en 2010 de titel, twee jaar terug won hij bovendien het Europees kampioenschap. Achter Patrick Kos eindigden titelverdediger Matté Pronk met gangmaker Peter Bauerlein en Dex Groen met gangmaker Christian Dippel als tweede en derde.
Stayer is een tactisch steekspel waarbij er, na het warmdraaien van de motoren en renners ,soms wel snelheden van 80 km/h worden behaald. De renner gaat zodanig vlak achter een gangmaker op de motor fietsen, zodat hij of zij minder last heeft van de rijwind.

Pin It
Bekeken: 1070x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/