Schoorl, 2 december 2013. De bibliotheek in Schoorl gaat tussen 10 tot 13 december verhuizen naar De Blinkerd en wordt helemaal opnieuw ingericht volgens een nieuw landelijk retailconcept. Op vrijdag 13 december vindt de feestelijke heropening om 11.00 uur plaats. Wethouder Aletta Hekker zal de handeling verrichten. Voor kinderen is er ook genoeg te doen, die kunnen hun eigen digitale prentenboek maken. Er kunnen kerstballen gemaakt worden met daarin kerstwensen en gedichtjes of sneeuwpoppen. Er aantrekkelijke acties voor nieuwe én bestaande leden. Door de samenwerking met Scoronlo (Cultuur-historische Vereniging van Schoorl) wordt de bibliotheek verrijkt met een Historisch Informatie Punt. In het HIP wordt u geïnformeerd over de lokale geschiedenis en kunt u wisselende presentaties bekijken. 

Het landelijke concept maakt de inrichting, presentatie, collectie en website van de bibliotheek één geheel. De collectie wordt aantrekkelijk gepresenteerd in verschillende 'werelden'. De inrichting is sfeervol en eigentijds en nodigt uit om op ontdekkingstocht te gaan. Voor kinderen van 0 tot 8 jaar zijn er boeken om zelf te leren lezen of om voorgelezen te worden. Er zijn ook filmpjes van favoriete prentenboeken met dieren genaamd BERESLIM. Voor kinderen van 8 tot 12 jaar zijn er drie werelden: Spanning & Avontuur, Liefde & Leven en Denken & Dromen. Iedere wereld kent weer onderdelen, Er zijn ook Makkelijk Lezen boeken.

Straks kan er gepind worden. Ook nieuw is de boekenbus. Materialen kunnen buiten de openingstijden van de bibliotheek ingeleverd worden in de speciale boekenbus in de hal van De Blinkerd. Verwerking van de materialen vindt plaats op de eerstvolgende werkdag. De vestiging in Schoorl krijgt vanaf 1 januari nieuwe openingstijden. De bibliotheek is vanaf die datum geopend van maandag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Pin It
Bekeken: 1180x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/