Alkmaar, 18 maart 2011. De druk op wat bekend staat als 'maatschappelijke opvang' wordt steeds groter. Toch wil de gemeente Alkmaar gaan bezuinigen op deze opvang. Stichting DNO, verantwoordelijk voor de opvang en begeleiding van daklozen in Alkmaar, slaat daarom alarm. Het profiel van de 'dakloze' is de afgelopen jaren sterk veranderd.

Zo zijn er steeds meer dakloze volwassenen met kinderen die eigenlijk naar één van de tijdelijke woningen in Alkmaar of Heerhugowaard zouden moeten. Maar omdat er te weinig doorstroom in de woningmarkt is zitten die tijdelijke woningen allemaal vol en zijn de gezinnen daarom aangewezen op nachtopvang. Maar ook die nachtopvang zit vrijwel altijd vol. Stichting DNO heeft het afgelopen jaar 50.000 euro heeft weten te bezuinigen, maar er zit een extra bezuiniging van 136.000 euro aan zit te komen.
Pin It
Bekeken: 1910x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/