Alkmaar, 29 november 2013. Wie zich slecht voorbereid heeft op een bezoek aan Podium Victorie kan bedrogen uitkomen. Vrijdag is er weer een editie van de populaire reeks Roomkaas-feesten en deze is volledig uitverkocht. Een andere mogelijkheid was Nachtstrand met dj's Brp en Bertjan, maar helaas pindakaas, ook al uitverkocht. Maar niet gevreesd, zaterdag is er nog plek voor late vogels bij Exclusive 90's met Jeroen Post. Oorspronkelijk stond op het programma Jody Bernal maar die moest afzeggen. Mensen kunnen hun geld voor de kaartjes terugkrijgen, maar dit raadt Victorie ten zeerste af want het moet evengoed feest worden.

Jeroen Post was ooit VJ bij TMF, maar wel nog steeds actief als dj in clubs. Hij is de producent en dj van het programma TMF On Tour. Ook is hij veel bezig met zijn eigen productiebedrijf Max Milo Producties. In 2010 deed hij, als 'mystery popstar', auditie voor Popstars 3. Post had een programma op Slam!FM genaamd Slam!NL. In mei 2011 deed Post mee aan het 'Secret DJ' programma van SLAM!FM en BlackBerry.

Pin It
Bekeken: 1270x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/