Alkmaar, 29 november 2013. Op 9 december 2013 organiseert de gemeente Alkmaar weer een Ondernemersborrel. Een uitgelezen kans om te netwerken en om in contact te komen met het college van burgemeester en wethouders. De borrel is in de benedenfoyer van het nieuwe TAQA theater de Vest. Aan iedere Ondernemersborrel is een thema verbonden. Deze keer is dat Zilveren Kracht. De gemeente Alkmaar ontwikkelt samen met ondernemers en inwoners een vitaal ouderenbeleid onder de noemer 'Zilveren Kracht'. Doelgroep zijn de 50-plussers met rijke ervaring, talent en potentie. Zij zijn waardevol voor het bedrijfsleven. Het college zal hierop tijdens de borrel kort ingaan.

De borrel wordt tussen 17:30 en 20:00 uur gehouden in de benedenfoyer TAQA theater de Vest. Aanmelden kan tot 2 december via de website van de gemeente onder 'ondernemen'.

Pin It
Bekeken: 1414x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/