Heerhugowaard, 25 november 2013. Ruim 160 leerlingen van het ROC Horizon College, sector Handel & Dienstverlening in Heerhugowaard, organiseerden op zaterdag 23 november een galadiner voor 300 personen, waarvan de opbrengst geheel ten goede kwam aan het Jeugdsportfonds en het Kinderkookcafé Alkmaar. De leerlingen van het Horizon College hadden zich wekenlang voorbereid op dit enorme evenement. Proefkoken, bestellingen doorgeven, plattegronden maken, parkeerbeheer regelen, wijnen selecteren. Er is totaal een recordbedrag van € 20.794,- opgehaald, een bedrag dat de doelen delen.

Natalie Ribo en Danouscha Poelsma, laatstejaars leerlingen van de mbo-opleiding Facilitair Leidinggevende organiseerden het facilitaire deel van de avond. Zij hebben zich veertien weken lang voorbereid op dit grote evenement. "Waar we moesten beginnen was even lastig, maar eenmaal gestart ging het erg goed. Vergaderingen beleggen, personeel werven, de themakleur voor de aankleding bepalen en bespreken met diverse partijen, aansturen van derdejaars leerlingen, controleren van binnengekomen goederen, het was een hele organisatie. We hadden er enorm veel zin in, na al deze voorbereidingen was het spannend om dit grote evenement nu eindelijk in praktijk te kunnen brengen.

Naast de fantastische prestaties van alle leerlingen van de opleiding Kok, Gastheer/Gastvrouw, Facilitaire Dienstverlening en Manager/Ondernemer Horeca, werden de 300 gasten de hele avond vermaakt door diverse artiesten, zoals The Arthur Troop Pipes and Drums, Joyce van Berkel (tevens presentatrice), Rafaella en Adlicious.

Met een veiling en een loterij werd nog extra geld opgehaald voor het goede doel. De leerlingen een ervaring rijker, de gasten een mooie en culinaire avond, betere kansen op sportbeoefening door kinderen en meer kooklessen voor kinderen met autisme.

Pin It
Bekeken: 1253x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/