Alkmaar, 25 november 2013. Het jeugdkarateteam van Tom van der Kolk uit Alkmaar heeft afgelopen zaterdag goed gepresteerd op het Nederlands Kampioenschap Karate kata in Apeldoorn. Het team is een Nederlandse titel en een bronzen plak rijker. Sacha Kruijer won goud bij de cadetten (meisjes 14-15 jaar). Erol Ayyildiz pakte in dezelfde leeftijdscategorie bij de jongens het brons. Kruijer heeft ondertussen een behoorlijke staat van dienst opgebouwd. Ze nam voor de zesde keer deel aan het NK en bereikte daarbij ook zes keer de finale. Dit resulteerde in vier nationale titels en twee zilveren plakken. Voor Ayyildiz was het de tweede keer dat hij het podium mocht betreden, hij werd in een voorgaande editie al een keer tweede.

Vijf karateka's verloren de strijd om het brons en belandden net naast het podium. Jeffrey Touber (jongens 10-11 jaar), Benucksha Charles (meisjes 10-11 jaar), Janine Zuiderduin (meisjes 12-13 jaar), Relucksha Charles (meisjes 14-15 jaar) en Ivana Mandic (meisjes 16-17 jaar) grepen net naast een medaille. De vaste kern van de selectie van meervoudig Nederlands kampioene Nadia Bosch en trainer Sander Huntelerslag presteert dus goed op de bezochte toernooien.

Kampioene Sacha Kruijer en bronzen medaille winnaar Erol Ayyildiz, foto Martine Kruijer

 

 

Pin It
Bekeken: 1346x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/