Heerhugowaard, 24 november 2013. Er zijn twee extra voorstellingen zijn bijgeboekt in Cool Kunst en Cultuur. Wegens overweldigend succes komt de musical Sonneveld nog een keer naar Heerhugowaard en Cool is gevraagd een extra try-out van de nieuwe voorstelling Liefde Half om Half met onder andere Rick Engelkes neer te zetten in het theater.

In oktober speelde de musical Sonneveld voor een volle zaal. Door zowel publiek als pers werd de voorstelling lovend ontvangen. "Top amusement van weleer" vond De Telegraaf en Metro schreef: "Tony Neef speelt rol van z'n leven". Op dinsdag 25 maart kruipt Neef opnieuw in de huid van Wim Sonneveld. Sonneveld liet naast prachtig werk ook één wezenlijke vraag achter bij het grote publiek: wie was Wim Sonneveld echt?

Liefde Half om Half is een nieuwe relatiekomedie. Cool heeft de try-out van deze voorstelling bijgeboekt voor zondag 15 december (matinee). Het verhaal is gebaseerd op de toneelklassieker How the other half loves van Alan Ayckbourn. De messcherpe relatiekomedie met Rick Engelkes en Henriëtte Tol draait om de absurde capriolen rondom overspel. Het geestige stuk gaat over drie stellen, waarvan twee koppels het andere duo gebruiken als alibi voor hun scheve schaats.

Kaarten voor Sonneveld en Liefde Half om Half zijn te reserveren op de website of bij de servicebalie van Cool.

Pin It
Bekeken: 1466x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/