Alkmaar, 22 november 2013. Het interland voetbal is inmiddels weer voorbij en dat betekent dat de Eredivisie weer wordt hervat. Zaterdagavond speelt AZ in het eigen AFAS Stadion tegen Roda JC uit Kerkrade. Vorige speelronde wist AZ een punt mee te nemen uit Rotterdam en verloor daardoor nog niet onder coach Dick Advocaat. De Alkmaarders zijn terug te vinden op een knappe tweede plek. Roda JC, dat vorig seizoen nagenoeg gedegradeerd was, kent een wisselvallig seizoen. Het wist twee maal knap te winnen van PSV, maar verloor vorige speelronde kansloos in eigen stadion van Go Ahead Eagles. De Limburgers vinden we terug de middenmoot. Vorig seizoen eindige deze wedstrijd in 4-0 in het voordeel van AZ. De grote man was toen Jozy Altidore met drie doelpunten en een assist, hij is inmiddels vertrokken naar het Engelse Sunderland.

Dick Advocaat kan beschikken over een bijna complete selectie. Gudelj, Wuytens en Johansson kenden weliswaar wat klachten, maar de verwachting is toch dat zij speelklaar zijn voor zaterdag. Donny Gorter en Eli Babalj hebben allebei de training weer hervat, maar zitten nog niet bij de wedstrijdselectie.de coach is dan ook tevreden met zijn ploeg: "Het team groeit qua beleving en plezier. Fysiek staan we er ook goed voor. We hebben afgelopen maand veel getraind op passen en aannemen. Daar zie ik nu veel progressie in", zo valt te lezen op de clubsite van AZ.


De wedstrijd tussen AZ en Roda JC wordt zaterdagavond afgetrapt om 19:45 uur en staat onder leiding van Reinold Wiedemeijer.

Pin It
Bekeken: 1053x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/