Alkmaar, 22 november 2013. Tijdens de raadsvergadering van de gemeente bracht burgemeester Bruinooge een inbraakgolf in Overdie onder de aandacht. Hij had het daarbij over aanhouding van 14 verdachten. Uit navraag bij de politie blijkt dat het hier mogelijk om een misverstand ging. De politiewoordvoerder wist hier niets van, maar wel dat er één persoon in april aangehouden is voor 14 inbraken. Deze man is inmiddels veroordeeld. Toch zijn inbraken nog altijd een actueel probleem. PvdA-fractielid Mohammed Keskin liet in een interview met Alkmaar Centraal weten dat hij ook niets wist van 14 aanhoudingen, maar dat er weldegelijk veel inbraken gepleegd worden: "Het is zo ernstig, het is echt een golf die in Alkmaar plaatsvindt."

Raadslid Keskin had met bewoners in Overdie gesproken en zelf ervaren hoe eenvoudig het is om in het donker onopgemerkt over een hek te klimmen om bij een huis te komen. Hij heeft tijdens de raadsvergadering vragen gesteld of er een mogelijkheid is om in donkere steegjes, in brandgangen en dergelijke verlichting en/of hekjes te plaatsen. Keskin: "Het is verschikkelijk. Ik heb met mensen gesproken die het zelf hebben ervaren. Het doet pijn aan je hart als je die verhalen hoort, en om mensen te spreken die gewoon nachten lang niet geslapen hebben."

Pin It
Bekeken: 1536x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/