In 2016 stond Balletschool Attitude samen met het Regionaal Jeugdorkest Artiance in TAQA Theater de Vest met de voorstelling ‘The Sound of Ballet’. Een unieke samenwerking die beide partijen inspireerden om hier meer mee te doen. Mirjam de Zeeuw, eigenaar van Balletschool Attitude: "Met livemuziek luisteren de dansers veel beter naar de muziek, daar livemuziek altijd nuanceverschillen heeft in tempo en ritme. Het doet hun muzikaliteit toenemen."

Balletschool Attitude wordt binnen Artiance verantwoordelijk voor de ballet-, moderne- en theaterdanslessen. Meerdere keren per jaar zal les worden gegeven op live muziek van muziekleerlingen van Artiance. Ook doen alle dansleerlingen mee in de volgende grote productie, The Sound of Ballet – Connecting Art. De uitvoering is eind juni 2018 in De Vest, in samenwerking met het Regionaal Jeugdorkest Artiance en kunstenares Kitty Meijering.

Voor meer informatie of deelname aan de danslessen kunt u de website bezoeken van Artiance of balletschool Attitude.

Pin It
Bekeken: 4605x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/