Nico Alsemgeest trad vorige maand af als bestuurslid van Adapt. In mei 2016 trad hij al terug als voorzitter van de erfgoedstichting. Als voorzitter is hij in mei 2016 opgevolgd door Lucas Zimmerman. Alsemgeest was sinds 1998 tien jaar lang fractievoorzitter van D66 en van 2008 tot 2011 wethouder.

De ideële stichting Adapt ontfermt zich over kwetsbaar erfgoed in de gemeente Alkmaar. In april lagen zij nog behoorlijk in de clinch met gemeente Alkmaar. Gemeente Alkmaar was, voorzichtig gesteld, niet blij met de wijze waarop de erfgoedstichting informatie rond de nieuwbouwplannen van het Noordwest Ziekenhuis naar buiten bracht, dit was namelijk volgens de gemeente achterhaalde informatie.

Alsemgeest neemt afscheid met een opiniestuk over de nieuwbouwplannen van het Noordwest Ziekenhuis. De oud-voorzitter verwondert zich over de eenzijdige overeenkomst die de gemeente Alkmaar sloot met de Noordwest Ziekenhuisgroep. Adapt heeft dit artikel zondagavond op zijn website geplaatst.

 

 

Pin It
Bekeken: 4094x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/