De laatste rommelmarkt van dit seizoen in Sportpaleis Alkmaar is al weer aanstaande. Op zondag 9 april is er voor de laatste keer dit seizoen een gecombineerde binnen/buitenmarkt met ongeveer 260 standhouders. De bezoekers mogen deze keer gelijk met de standhouders om 8.00 uur naar binnen. Het belooft weer een hele gezellige en drukbezocht markt te worden met een enorme verscheidenheid in het aanbod. De entree bedraagt € 2,50 p.p. vanaf 13 jaar. Het wielerstadion is gelegen aan de Terborchlaan 200.

Overigens is het de laatste rommelmarkt van dit bestuur van de St. Rommelmarkten Egmond. Na 14 jaar eerst de sporthal van de Watertoren in Egmond aan Zee en daarna in het Sportpaleis Alkmaar, houden de huidige bestuursleden, die ieder rond de 70 haar oud zijn, het voor gezien. Een nieuwe lichting zal de taken overnemen.

Voor meer info, ga naar st-re.nl.

Pin It
Bekeken: 3931x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/