Podium Victorie wordt de nieuwe thuisbasis voor de populaire clubnights Crazy 90s en Club 40. Dit laat Rejoice Events weten. Daarmee verruilt de organisator het AFAS-stadion, waar clubfaciliteiten moeten worden op- en afgebouwd, voor de gloednieuwe muziektempel vlakbij de Alkmaarse binnenstad.

Zaterdag 13 mei strijkt het 10-jarige Crazy 90s neer in de nieuwe Victorie, met de beste 90’s en 00’s hits en clips, gedraaid door Dvdj Sander den Ouden, Dvdj Devious en Gamberdella. Special guest is Mental Theo. In de tweede zaal start het nieuwe concept genaamd Ultimate 00s.

Zaterdag 27 mei is Victorie, de 'place to be' voor het 35+ uitgaanspubliek. Voor de '5th Anniversary' heeft Club 40 de legendarische en exclusieve Soulshow van Ferry Maat geboekt. Bij Club 40 is de sfeerbeleving erg belangrijk, de dj’s zetten de juiste muzikale toon, reizend van de 70s & 80s naar de beste hits en clips van nu. In de tweede zaal het roemruchte '80s Alternative'. Met heerlijke fingerfood en surprise acts worden de feestvierders extra in de watten gelegd.

Tickets zijn verkrijgbaar via rejoiceevents.nl.

Pin It
Bekeken: 3968x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/