Alkmaar, 17 september 2013. Op 11 oktober vindt in film- en theaterpodium Provadja te Alkmaar de allerlaatste editie van Open Alkmaar plaats. Tijdens deze avond wordt het podium opengesteld voor lokaal talent op het gebied van muziek, acrobatiek, dans, toneel en nog veel meer. Iedere artiest krijgt een kwartier de tijd om zijn kunsten te vertonen. Al meer dan drie jaar wordt Open Alkmaar in Provadja georganiseerd, om daarmee bij te dragen aan de ontwikkeling van lokaal talent. Er vindt geen auditie plaats, volgens organisator Hans Gauw omdat "we geen Idols willen zijn." Hiermee wordt de kans geboden om in een echte theaterzaal, met professionele technici en publiek, de eerste podiumervaring op te doen.

In de afgelopen drie jaar zijn er talloze acts voorbij gekomen tijdens Open Alkmaar, van kleinkunst en clowns tot en met complete dansshows. Daardoor ontstaat een gevarieerd programma, in een ongedwongen sfeer waarbij af en toe best wat mis mag gaan. Omdat Provadja op 1 december de deuren sluit, is dit de allerlaatste editie van Open Alkmaar in het podium aan het Verdronkenoord. Er is nog plaats voor een beperkt aantal verschillende acts, dus lokale talenten wordt aangeraden zich snel aan te melden.

Pin It
Bekeken: 1073x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/