Alkmaar, 17 september 2013. Tijdens de wedstrijd AZ-Vitesse op 1 september is een AZ-supporter verwijderd uit het stadion omdat hij tijdens de wedstrijd tegen Atromitos op 22 augustus op het veld zou zijn geweest. Maar hij was helemaal niet in het stadion die dag; hij zat bij een vriend thuis voor de televisie. De man had onder een online nieuwsartikel van Dichtbij over AZ laten weten dat hij het een grof schandaal vond en excuses geëist van de club, maar die tot dan toe nog niet gekregen. Naast dat hij de wedstrijd AZ-Vitesse niet kon uitkijken, was de ervaring om in het zicht van iedereen door stewards meegenomen te worden nogal beschamend, zeker na al 36 jaar trouw fan te zijn. Hij was ook even klaar met de club, zo valt te lezen.

De redactie van Dichtbij had het bericht gezien en AZ gebeld voor opheldering. Dat heeft blijkbaar effect gehad want de verongelijkte man liet maandag weten dat de club zijn verontschuldigingen heeft aangeboden en dat hij een compensatie heeft gekregen.

Pin It
Bekeken: 1071x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/